2015-05-27_Inaktiv bloggare

Min bloggning och inaktivitet på denna sida beklagar jag.

Tyvärr har jag engagerat mig alldeles för mycket åt diverse sidor och grupper på Facebook som rör rovdjurspolitik och då framförallt vargen.

Här anser jag att det gått käpprätt åt skogen när folk från båda sidor inte håller sig till sakfrågan utan hela tiden skapar nya sidor och grupper där man ägnar sig åt rent förtal av sina meningsmotsåndare eller t.o.m. av sina "egna".

Ett par typexempel är en sida som heter Vargkramarfakta som publicerar s.k. skärmdumpar på i och för sig omdömeslösa och vidriga uttalanden av s.k. "värnare".

Innehållet i dumparna är dock ofta fyllda av rent samefientliga inlägg.

Så har vi en annan sida som kallar sig Varghatarfakta men som istället publicerar dumpar på omdömeslösa uttalanden av s.k. "varghatare". Denna sida påstår sig presentera sanningen om s.k. varghatare men innehållet är liksom på de flesta s.k. dumparsidor på ren sandlådenivå.

Sist, men inte minst. De sidor jag här tagit som exempel, är synnerligen omdömeslösa och fega eftersom det inte framgår vem eller vilka som står bakom sidorna.

Sedan finns det en som heter Djurens parti - ett partifiasko, vilken ägnar sig åt en ren personkampanj mot en påstådd f.d. partiledare i partiet.

De påstår sig ha blivit uteslutna och javisst kan det stämma men av vilken anledning ska det ha skett?

Kan det möjligen ha berott på att man behagat bryta mot partiets stadgar?

I varje fall anser jag att det är fegt att hålla på så.

27 May 2015