Facebookfråga 1

Denna fråga ställde jag på Facebook, en möjlighet som f.n. verkar ha försvunnit. Facebook har meddelats och den/de som ev. ansvarar för att så skett kommer att meddelas till Facebook. Det har ju några gånger förekommit falska uppgifter på Facebook om att jag brutit mot deras s.k. gemenskapsregler vilket är ren och skär bluff..

"Rötter har en s.k. Forskarkatalog. Denna är enligt uppgift till för att forskare ska som det bl.a. står: "Alla släktforskare är välkomna att meddela forskaruppgifter till Forskarkatalogen. Även hembygdsforskare och andra som sysslar med ämnen som ligger släktforskningen nära får gärna berätta om sina intressen. Följande språk får användas: svenska, norska, danska och engelska. Allt är kostnadsfritt." Är det någon som känner till denna alternativa sida? http://www.forskningsort.n.nu/.

Ja
Nej

Fråga ställd av Källhänvisningar, källkritik, källor.
för ungefär 4 månader sedan·

Gilla · Kommentera · Dela
Källhänvisningar, källkritik, källor. Orsaken till denna fråga är helt enkelt att den text som citeras här ovan är synnerligen inkorrekt. Då frågar sig någon vad det har med källkritik att göra? Det får var och en dra sin egen slutsats om. den 1 juli kl. 01:04 ·Gilla..

Källhänvisningar, källkritik, källor. http://www.forskningsort.n.nu/
Var släktforskar du?
www.forskningsort.n.nu.den 1 juli kl. 01:06 · Gilla · Ta bort förhandsvisning.
"

19 sep 2013