2015-10-13_Kommentarsystem m.m.

Som läsarna märkt har jag varit ovanligt inaktiv på denna hemsida och likadant vad gäller min släktforskning. Det beror på agtt jag lagt ner onödigt mycket tid på att delta i olika grupper på Facebook om vargar och övriga rovdjur, främst de fem stora, kungsörn, björn, järv, lodjur och lite annat.

Mycket tid har gått åt till att bemöta rena dumheter och påhopp samt rentt hyckleri från några få debattdeltagare.

Nåväl, nog om den saken.

De kommentarer i som jag gjort via den här hemsidans kommentarsystem i Facebook är fortfarande osynliga för mig.

Däremot syns de ifall jag går in på en annan dator så ni läsare kanske ser dessa ändå?

Om så är fallet kan ni väl sända ett meddelande via antingen PM på Facebook eller den meddelandefunktion som finns på kontaktformuläret?

Nåväl, däremot har jag justerat några inställningar på Facebook, t.ex. tagit bort Följ-funktionen för de som inte ingår i min vänlista. Om någon undrar varför kan ni om ni har Facebook ta kontakt via PM eller via denna sidas kontaktformulär så ska jag förklara varför.

I fortsättningen ska jag öka aktiviteten i släktforskningen och komplettera bl.a. dödsdatum och plats i det släktforskarprogram DISGEN 8.1e som jag f.n. använder.

Kom gärna med egna frågor och erfarenheter på mina Facebooksidor om släktforskning, källkritik m.m. Länkar till dessa finns bl.a. på startsidan på denna webbplats.

Se även mitt speciella forum Släkt- och hembygdsforskning som är öppet för alla. Kom gärna med nya inlägg och synpunkter m.m. Läs även de forumregler jag ställt upp så att vi kan undvika den typ av påhopp och meningslöst bråk som tyvärr kan bli alltför vanligt bl.a. på Facebook.

13 Oct 2015